Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A73l40e64s 83P41a11v61e55l

3. 9. 2015 8:57

Vždyt je to blbost všichni dokola zerete okamurovy populistické řeči.kolik jich tu aktuálně je?kolik asi tak stojí jejich financování? Víte např. Během kauzy Jakub klouzal a boj s úplatky klesly náklady na IT na ministerstvu zahr. Věcí nahle na polovinu a nikdy se nic nevysetrilo. Připomínám ze náklady na IT jsou víceméně fixní wa měli by být každý rok cca stejné

0 2
možnosti

..... ale ty bastardi v Bruselu to moc dobře ví,- vymklo se to jakékoliv kontrole na čemž se sami politikou korektnosti podepsali,- proto ta útočná rétorika plná ultimát a vydírání vůči východním partnerům ! Islandské "přijímám" vůůůbec nic neřeší,- plané gesto a titulek do novin. A dnešní akt pln nadšeného vítání uprchlíků v Mnichově ?!? ..... pchááá, vlna solidarity spojená s domácím úklidem a větráním skříní,- co je k nepotřebě a co vyšlo z módy daruji potřebným, klasická charita,- ale i tak díky za ní. Žádná podobná "vlna" totiž už nepřijde !

6 0
možnosti

Práce většiny evropských politiků a bruselských úředníků mi ze všeho nejvíce připomíná pátou kolonu ;-€

13 0
možnosti

No, s jejich platy a rezidencemi v luxusních čtvrtích se jich problémy s imigranty rozhodně týkat nebudou! Tak proč by měli něco dělat? Kvůli voličům? Chaha -ti jim jsou ukradeni již v okamžiku zvolení do funkce!!

6 0
možnosti

Chce to otazku otocit a zeptat se jich. Co nam vy za tuto pomoc nabizite ?

13 0
možnosti

R^ Myslím si, že tato otázka by zcela určitě byla na místě!

8 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1562x
Jsem obyčejný člověk, narozený v roce 1968. Občas něco napíši, občas cestuji, občas něco vyfotím...
Jsem člověk, který se nebojí poznat život z té drsnější stránky, jít ke kořeni problému.
Nemám rád lidi, kteří považují slovo "práce", za sprosté slovo. Neupřímné, zlé a hloupé lidi. Parazity, lehkoživky a nemakačenky. 

Seznam rubrik